Válasz a Szent Korona Rádiónak
Dátum: 2010. March 11. Thursday, 13:39
Rovat: Belföld


Bértollnok-e Szakács Gábor?

Rögtön az elején hangsúlyozom, hogy  Vona  Gábor „szexbotrányát" és Budaházy György „terrorcselekményeit"  sem Szakács Gábor, sem én nem hisszük el és elítéljük az  ilyen feltételezéseket.  2010  március 7-én a Szent Korona Rádió honlapján jelent meg a  Szakács Gábor bértollnok esete  a maffiózó Jobbikkal c. írás, erre szeretnék válaszolni. Köszönöm a  Polgárinfo bátorságát, hogy  vállalja  az esetleges kipellengérezést  ennek megjelentetéséért. A  honlapon megjelenteket dőlttel jelölöm. 

(Az MPI  híreket, írásokat tesz közzé.Ezen írást megjelentető szerkesztője viszont Szakács Gábort igen tiszteli, barátságát kincsnek tekinti.-O.Gy.-)„Sértődöttek félinformációi  alapján, Szakács Gábor tollából, Bencsik parancsára született meg a legújabb Jobbikot lejárató anyag a Demokratában.

Megsértődött neofiták nyilatkozgatnak össze-vissza, nem is tudják, hogy ezzel mekkora károkat okozhatnak." 

Nem sértődöttek és neofiták félinformációi alapján  írta  meg Szakács Gábor az írást, hanem a Jobbik gyöngyösi  szervezetének alapítója, Czeglédi Ágnes, valamint Karnoki Attila (domoszlói) és Róka Zoltán (salgótarjáni) leváltott alapszervi elnökök tájékoztatása, hang- és videófelvétel, és egyéb dokumentumok alapján. Tehát nem Bencsik András parancsára, hanem Jobbikosok kérésére. Hogy Czeglédi Ágnes milyen őszintén hitt a Jobbikban, azt a fiától tudom régóta. Mivel Szakács Gábor nem kapott pénzt Czeglédi Ágnestől a  cikk megírásáért, tehát nem bértollnok.  

„Mit keresett ott eddig is Szakács, ahol mocskolják folyamatosan azokat, akik őt hetente hívják előadni, akik teret adnak neki? Eddig ezzel nem foglalkoztunk, pedig tudtuk régen" 

Hogy mit keres Szakács a Demokratában, arra könnyű válaszolni, mert ez a munkahelye, talán már húsz éve is. Kérem, nevezzenek meg a Szent Korona Rádió által most bírált  cikken kívül olyan  írást Szakács Gábortól, amely nem vállalható Önök szerint. A Demokrata volt a munkahelye akkor is, amikor  Önök 2007 októberében  a Magyar Gárda avatására meghívták, tudták róla. Annál is inkább tudták, mert  Bencsik András volt a Magyar Gárda alapítója. Ezért talán több tiszteletet érdemelne!  A solti Helyi Tükör  egyik cikkírója,  Vitek József írja  a  2010 februári számban, hogy Bencsiket  Önök azért menesztették, mert kifogásolta, „hogy  már  több az MSZP-s  köztük". Egyébként nem kéne a fiatalokat a  Magyar Demokratával riogatni, mert igen tanulságos írások olvashatók benne és  tehetséges,  fiatal magyar újságírók dolgoznak ott, többek között  Ágoston Balázs, aki főmunkatárs  és  Pozsonyi Ádám.  

Szakács Gábort nem hívja hetente a Jobbik, és nem ad teret neki  kb. 2009 májusa óta, bár hetente előtte sem hívta. Már a Gárda avatásról készült videóról is kizárólag őt hagyták le, talán mert beszédében tanulásra  bíztatta a fiatalokat.

A Jobbik majálisra sem hívtak meg minket, valamint  már nem tarthattam meg az utolsó rovásírás  órámat az Attila király Népfőiskolán,  2009 júniusában.

Hogyan fog ezután ez az ember ránézni mondjuk a Magyar Szigeten a közönségére? A közönség ezután hitelesnek fogja-e tartani mondanivalóját, mikor hazáról, nagy ősökről beszél? Ezek után érdemes-e mikrofont adni egy olyan ember kezébe, hogy gyermekeket tanítson a történelemre, rovásírásra, de ami a legfontosabb lenne: becsületre, hűségre és kitartásra."

Ez az egész mondat hihetetlenül  álságos, hiszen kitetszik belőle, hogy már eldöntött, hogy nem fogják  meghívni a Magyar Szigetre, tehát kár itt aggódást tettetni,  hogy Szakács hogy fog ott nézni a Szigeten. Erről van szó, a Magyar Szigeten tartott előadásaink is fájnak  azoknak,  akik  ezt az  ismerős  demagóg szöveget tollba mondták. Még a „gyermekek" szót sem javították át „ifjakra". Ismerjük az értelmi  szerzőket, kiszorítottak ők már minket máshonnan is, nyomunkban járnak. Például Szakács Gábor  néhány éve, a munkája  mellett megszervezte, pályázat útján a felvidéki, gombaszögi rovásíró tábort, ezzel elindította a rovásírást  Felvidéken. Majd az illetékes elvtársnak leesett a tantusz, hogy nem lesz ez így jó, hogy magyar gyerekek a magyar őstörténetet  tanulják, ráadásul úgy, hogy a Kárpát-meednce az őshazánk, nem Szvatoplukot  ettük meg élve és nyersen.  Ezért  két év múlva kiszorítottak onnan minket és saját haverjaikat küldték szétzilálni a tábort, ami aztán meg is szűnt.  Szakács Gábor  szintén a munkája mellett megszervezte a Kárpát-medencei Rovásírás versenyeket, 10 év alatt összefogta a Kárpát-medence ifjúságát, csak az Őrvidék maradt ki belőle.  Aki a versenyre eljött,  ismét  a történelmi Magyarországon érezhette magát.  Ez még kevésbé tetszett az illetékes elvtársnak ezért ráeresztette Szakács Gáborra a jól  fizetett vérebeit, amelynek eredményeképpen jelenleg  átadjuk a verseny szervezését. 

Minden  elért eredményünkre 10-en ugranak,  dobálják  a sarat, nehogy a magyar ifjúságban tudatosodjon, hogy  igenis mi magyarok vagyunk a  Kárpát-medence őslakói és  rovásírásunk igenis, minden mocskolódás ellenére,  is birtoklevelünk a Kárpát-medencére.  Ezért nem lehettünk ott a Jobbik majálison,  ezért nem taníthatunk az Attila Népfőiskolán, ezért nem mehetünk idén a Magyar Szigetre. Mert  ha ezt tudják a magyar fiatalok, akkor az illetékes elvtárs  nehezen tudja  megoldani a népességcserét  és a magyarok kitelepítését  a Kárpát-medencéből.

Nem kell Önöknek aggódni egyébként, hogy a közönség hitelesnek fogja-e tartani  Szakács Gábort. A közönség tudja, hogy Szakács Gábor  18 éves kora óta, azaz 41 éve  dolgozik és nem  volt közben  függetlenített párt vagy KISZ titkár.  Egyetemre nem járhatott, mert az édesanyjával a Sasvár utcai templomba járt vasárnaponként. Így nem pályázott arra, hogy az egyetem után azonnal az Országházba jusson és kikerülje a munkát.  Vagyont nem szerzett,  a fél Őrséget sem vásárolta fel. (Csak úgy az Őrség jutott eszembe, véletlenül)

Itt szeretném a tisztelt Fiatalság figyelmét felhívni, hogy mielőtt valami  nagy Szakértő  előtt hasra esne, kérdezze meg tőle, hogy hány évet is tetszett  dolgozni?  És  ha nem mond  legalább  negyven évet, kérdezzék meg tőle, hogy akkor miből tetszett a fél Őrséget felvásárolni? (Ez csak egy kis példa, mondhattam volna  más országrészt is, csak valamiért megint ez jutott eszembe.)

A hozzászólásokhoz 

A honlapon  több hozzászólás olvasható, például végre valaki védelmébe veszi azt, aki már tett valamit a magyar hazáért:

„Megsértődött neofiták nyilatkozgatnak össze-vissza" 

Neofitak? `A gyongyosi alelnok mar akkor hazafi volt, mikor Vona Gabor meg meg sem szuletett. 
Olyan erzesem van, mintha a Nepszabadsagot olvasnam..."

Aztán ez  a gyöngyszem, de ismerős megint a stílusa, természetesen álnéven (Szubotaj) hazudik:

„Én egyszer beszéltem a Szakáccsal telefonon, és a mesteréről olyan hangnemben beszélt(Forrai Sándor, Isten nyugosztalja), ami számomra elfogadhatatlan. 
Ezen kívül a rovás szabványosítása olyan dolog, amit szakmailag nem tudok elfogadni. Lehetnek jó dolgai, amiket el kell ismerni, de számomra elásta magát. 
A gitározásától meg feláll a szőr a hátamon. 
A zsidesz szekerének taszigálása csak feltette a koronát az eddigi hibáira. 
Kezet foghat a Vukiccsal. Emberileg ugyanott vannak..."

Én is bejelentkezhetnék Vadvirág néven, hogy egyszer beszéltem ezzel a Szubotaj álnevű  alakkal telefonon és miket mondott  Vona Gáborról. Ajánlom mindenki figyelmébe a honlapunkat,  amelyet Forrai Sándorról neveztünk el.  www.rovasirasforrai.hu   A honlapunkon pedig olvassák el a Névadónkról rovatot.  Szakács Gábor  tiszteletét Forrai Sándor iránt nem csak az mutatja, hogy  róla nevezte el a honlapot, hanem  például az általunk  létrehozott  Szkíta-Hun-Avar-Magyar  örökség díj is,  amelyet először Forrai Sándor kapott, mert a Magyar Örökség díjra hiába küldtünk be kétszáz aláírást. A rovásírás szabványosítását nem  Szakács Gábor végezte, hanem  Hosszú Gábor,  de hát    Szubotaj  ilyen kicsire nem ad, Hosszú vagy Szakács neki mindegy, ha egyszer belelendül a hazudozásba.  A gitározáshoz sem ért, mert a zene megértéséhez lélek kell, ilyan meg az álnevű hazudozóknak nincsen. 

  „Szomorú ez kérem,a júdások országává  lettünk.Az ingadozó értelmiség fél legjobban egzisztenciája miatt,ezért mindenre hajlandó  azért,hogy a valószínűsíthetően győztes párt mellé  sorakozzon fel.Példa erre most szakács gábor,korábban sajnos csurka istván mint ügynöki tevékenységet írásban elvállaló személy,aki ma a fidesz lelkes hívévé lett, és követni fogják őket még sokan mások. Saját gyengeségüket bizonyítják nyilatkozataikkal,pedig nem biztos,hogy tetteikért hálát éreznek majd megbízóik."  Mohican

A Mohikán  álnév mögé bújó, sápítozó figura megpróbálja Szakács Gábort ügynökséggel megvádolni, alattomosan egybemosva, egy mondatban  Csurkával.  Jó lenne, ha nem szégyellné ennyire a nevét és bemenne a mittudoménmilyen hivatalba  és kikérné az adatokat Szakács Gáborról,  majd sürgősen bocsánatot kérne  tőle. Az ügynökvád súlyosan becsületsértő dolog (annak, akinek van becsülete) ha egyszer lesz pénzünk ügyvédre, majd megkérjük Mohican-t, bizonyítsa   ezt a dolgot. Hogy milyen pofátlanság, hogy egy saját nevét sem vállaló valaki indán nevet vesz fel, arra most nem térek ki. Szegény indiánok is folyamatos sározásnak vannak kitéve. Szakács Gábor  semmiféle hálát nem vár Czeglédi Ágnestől, aki nem is a megbízója.

Egyébként  a hozzászólások legtöbbje olyan, mintha ugyanaz a  tudathasadásos  személy levelezne önmagával.

Tisztelt Fiatalok, tehát mi nem hisszük el  sem  Vona Gáborról  a szexbotrányát, sem  azt, hogy Budaházy  György  terrorcselekményeket akart elkövetni. Czeglédi Ágnes és a leváltott alelnökök sem Szakács Gáborhoz fordultak először, hanem a  Jobbikon  belül   próbálták meg elintézni az ügyet. Én tudom a legjobban, hogy nem volt  könnyű döntés  Szakács Gábor részéről elvállalni, hiszen tisztában volt vele, hogy ezek után  még több  támadás fogja érni. Végül nem a párt érdek, hanem a tisztázás mellett döntött.  Lehet, hogy az Önök  szándékai jók, de  a hozzászólások némelyikéből  elővicsorgó tanácsadójuk   rossz irányba tereli Önöket. 

Kívánok minden tisztességes  magyar embernek szebb jövőt!

                                           Friedrich   Klára

                        --------------------------------------------------------------------------------------------A cikk tulajdonosa: Polgár Info
http://www.polgarinfo.hu

A cikk webcíme:
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=57338